DONA-LI AL PLAY

La Paula
La Paula

 

Hola! Sóc la Paula i aquesta és la meva secció: Dona-li al play! Aquí penjaré tot el què vagi fent als programes, notícies, nous grups, i molta música! En breu faré la llista musical i podreu escoltar les cançons! Tindreu totes les novetats a la web! Potser d'aquí poc també penjarem alguna entrevista...

 

Ale! Petons.

PINK

CHICA PINK:

 

 

Ara hos explicarem una mica de què va el programa ''CHICA PINK'' de la pàgina: www.pinkspage.com/es/news Doncs aquest concurs consisteix en enviar una foto, la teva foto més pink (és a dir més rebel etc..) I d'entre totes les fotos que enviïn triaran la més pink i aquesta foto tidrà un premi que encara no está concretat.

 

 

 

SO WHAT!

 

So what és el single del nou álbum de Pink, que torna amb aquest disc i promet molta guerra, després de la seva recent maternitat.

LA OREJA DE VAN GOGH

La oreja de Van Gogh ha fet un gran canvi! La cantant Amaia Montero, va deixar el grup i ara La Oreja De Van Gogh té una nova cantant. Leire, que va participar a la primera edició de          '' Factor X ''. El primer single del seu nou disc amb la nova cançó és: ''El ultimo vals'', i com a cançó secundària tenim: ''Jueves'' que és una cançó dedicada a l'onze de març (els atentats). La nova cantant dón un aire diferent, tot i que actual al grup.

EL CANTO DEL LOCO

El nou single del disc ''Personas'', és Peter Pan, que ha agradat molt entre les fans incondicionals de ECDL.

High School Musical 3

Aquesta nova entrega a causat furors entre els públics més joves, aquest any els Wildcats, hauràn d'acomiadar-se del institut i per això, monten un gran musical. Però no tot s'acaba aquí hi hauràn diverses complicacions...

 

En aquesta nova pel·lícula: High School Musical 3: Fí de curs, té més tipología de musical, y és una mica més difícil d'entendre que les dues anteriors (HSM, HSM2). Les coreografíes són més variades i les cançons són molt més treballades.