Viatgem pel món

Deborah
Deborah

EY!!! Jo sóc la Deborah i us diré a quines ciutats europees hauríeu d'anar. Us explicaré curiositats i els llocs que es mereixen estar al vostre àlbum de fotos. Si voleu que aquestes vacances de nadal, setmana santa o estiu no siguin avorrides no us podeu perdre!!!!!

VIATGES:

NEW YORK

 

·         El Museu Americà d'Història Natural El museu té una plantilla de personal de més de 1.200 persones, i patrocina 100 expedicions de camp per a recol·lecció de material tots els anys. El Museu es va fundar el 1869.

·         El Carnegie Hall és una sala de concerts. És un dels llocs més significatius dels Estats Units tant per als músics clàssics com per als populars, famós no només per la seva bellesa i història, sinó per la seva acústica. Té capacitat per a una audiència de 2.804 espectadors en cinc nivells. El Main Hall és molt alt, i per a arribar a la balconada superior els visitants han de pujar 105 graons.

·         El Lincoln Center, també conegut com Lincoln Center for the Performing Arts és un complex d'edificis de 61.000 m² en la ciutat de Nova York (Estats Units) que serveix de llar a 12 organitzacions artístiques.

·         The Cloisters Agrupa claustres medievals europeus i col·leccions d'objectes medievals. Forma part del Metropolitan Museum of Art.

·         Midtown és una part de l'illa de Manhattan. és un gran centre de negocis i de comerços particularment actiu, cèlebre pels seus nombrosos gratacels.

·         L'Edifici Empire State, actualment el més alt de Nova York és una torre d'oficines de 102 plantes. El seu nom prové del sobrenom de l'estat de Nova York, l'Estat-Imperi. un total de 381 metres d'alçada (443,5 m si s'hi considera l'antena superior. Es va construir en 410 dies, on 3.400 obrers van treballar-hi alhora. Al 1930

·         El Rockefeller Center és un complex comercial construït per la família Rockefeller que consta de 19 edificis. es troben les boutiques més luxoses de Nova York. és una destinació turística, a causa de els nombrosos decorats de la Plaça Rockefeller, la vista oferta per l'observatori de l'Edifici GE, i a més de les moltes activitats estacionals, com la pista de patinatge sobre gel o el gran avet, que cada any congreguen a milers de persones.

·         El Chrysler Building és un edifici que s'ha convertit en un símbol distintiu de la ciutat de Nova York, que fa 319 metres. Te 77 pisos, 32 ascensors

·         La seu de les Nacions Unides, El complex alberga cinc dels sis principals òrgans de l'ONU. es beneficia d'immunitat diplomàtica, i és considerat com a territori internacional. El vitrall en memòria del segon secretari general de l'ONU, mort. La campana de la pau japonesa, Una escultura d'ivori xinesa

·         la catedral St. Patrick de New York és la catedral més gran dels Estats Units, dimensions són de 123 metres de longitud per 84 metres d'ample i el seu punt més alt és de 101 metres. cada any aproximadament 5,5 milions de visitants i de fidels. marbre blanc, extret a New York. L'orgue de la gran galeria disposa de 5918 tubs

 

Dades generals:

 

·         la ciutat de Nova York té una superfície de 800 km2. Amb 8.168.388 residents

·         és la ciutat més poblada dels Estats Units d'Amèrica i la gran ciutat amb més densitat de població d'Amèrica del Nord.

·         La ciutat és al centre de les finances internacionals, la política, les comunicacions, la música, la moda i la cultura.

·         és considerada una de les ciutats globals del món,

·         Sobrenoms de la ciutat com "The Big Apple" (la gran poma), "The City That Never Sleeps" (la ciutat que no dorm mai) o, senzillament, "The City" (la Ciutat, fet servir per referir-se a Manhattan), són famosos arreu.

 

skyline de nova york
skyline de nova york